18 ani de soluții creative pentru branduri îndrăznețe

În 2005 am început să oferim soluții creative brandurilor locale ce doreau să iasă din mulțime și să obțină rezultate.

În 2008 am creat prima campanie de marketing pentru un centru comercial din România. 3 ani mai târziu am dezvoltat un card-based loyalty solution ce a fost nominalizat pentru 2 premii la The Loyalty Awards 2012 din Londra. Alte branduri nominalizate la aceleași categorii au fost Nectar, Hilton, Intercontinental Hotels, Alpha Bank, SAS Scandinavian Airways și BP. 

În 2017 am dezvoltat un concept de campanie Back-to-School ce a fost implementat simultan în 4 malluri din România. Vizualurile au fost personalizate pentru fiecare mall în parte, asigurându-ne că rămân relevante pentru publicul vizat și strategiile de comunicare existente.

În 2021 am finalizat designul și developmentul pentru primul website de retail din România cu funcția Voice Search, scopul fiind crearea unei experiențe relevante și inovative utilizatorilor.

În toată această perioadă am oferit consultanță, servicii și training – pro bono – diverselor ONG-uri, organizații studențești și startupuri/inițiative locale la început de drum.

Astăzi, în luna Martie a anului 2023, suntem bucuroși și recunoscători să lucrăm cu pasiune la proiecte îndrăznețe alături de colegi, clienți, parteneri și prieteni.

Keep being BOLD, everyone. Cheers!

Aquavita Solutions - agenție publicitate full service iași - branding, web design, campanii social media