Noul Online Shop MEDIK-ON.RO

În luna Iunie 2016 a fost lansat noul Online Shop – medik-on.ro, ce pregătește clienților lanțului de farmacii Medikon cele mai bune prețuri la produsele lor preferate, acum disponibile pentru cumpărătorii din toată țara.

Pentru clientul nostru, am livrat un proiect mai complex, ce a început cu realizarea conceptului și a designul site-ului de prezentare, ce a fost lansat în toamna anului trecut și a continuat cu designul magazinului online, ce merge pe aceeași linie de comunicare.

Inspirația pentru realizarea acestui Shop a stat în dorința clientului nostru de a veni în ajutorul părinților, bunicilor și familiilor pentru care timpul este extrem de valoros și pentru care ar fi un real ajutor să poată comanda produsele cel mai des folosite de copiii, nepoții sau persoanele dragi lor, fără a pierde timp valoros pe drum, la cozi sau în mijloace de transport.  În același timp, faptul că totul a fost corelat cu o strategie de preț reprezentată de niște oferte exclusive valabile doar în magazinul online, gândite să fie mereu dinamice și sub media pieței, a făcut din acest proiect un succes și pe partea de campanie integrată de marketing.

Cum funcționează aceste oferte? Practic, acest Shop Online este farmacia la cumpărător acasă, ce vine cu cele mai mici prețuri de pe piață, în fiecare săptămână pregătind oferte noi, valabile exclusiv online.

Separat, sunt promovate ofertele valabile doar în farmacii, fiecare din acestea fiind reprezentare de badge-uri specifice, pentru o mai bună poziționare în mintea consumatorului.

Cum am gândit structura site-ului?

În meniul principal, apar 9 categorii de produse întâlnite, iar acestea sunt organizate eficient în alte 4 categorii, care pot ajuta mai ușor cumpărătorul să găsească ceea ce îl interesează: Familie, Copii, Terapii Alternative, Suplimente – aceste categorii reprezentând și specificul cele mai importante farmacii fizice Medikon.

Sub meniul principal, sunt poziționate Ofertele Săptămânale – Exclusiv Online, unde găsim în fiecare săptămână 4 produse cu prețuri speciale.

Ne-am dorit ca întreaga experiență pe noul Shop Online medik-on să fie una plăcută, să ofere utilizatorului toate informațiile de care are nevoie pentru fiecare produs, despre ofertele săptămânii și despre modalitatea de plată și transport. Sistemul de Customer Care este un lucru la care clientul nostru a ținut foarte mult, astfel încât, un farmacist Medikon stă tot timpul la dispoziție cu informații utile, la fel cum la fiecare comandă, un asistent va contacta cumpărătorii pentru a verifica toate detaliile comenzii alături de acesta.

Ne bucurăm că am avut ocazia să lucrăm la acest proiect alături de un client cu care lucrăm de mai bine de un an, alături de care am crescut împreună idei și inițiative frumoase.

Post A Comment