Destinația ideală pentru shopping

“Destinația ideală pentru shopping”

Campanie toamnă – iarnă pentru Jupiter City Shopping Center

Colaborăm de peste 4 ani, timp în care am realizat pentru prietenii de la Jupiter City Shopping Center concept, campanii de comunicare și implemetare, web design, broșuri sezoniere, design materiale outdoor și promoționale, print design și design digital, suport comunicare online.

Unul din cele mai recente proiecte, realizat pentru Jupier City Shopping Center, a fost Campania toamnă-iarnă 2015, numită  “Destinația ideală pentru shopping”, concept regăsit în cazul comunicării outdoor: prisme, OOH-uri, bannere, city-lights, mesh, flyer.

Catalogul Jupiter City Shopping Center – “Toamnă cu stil”: Conţine noi colecţii de toamnă, ultimele tendinţe fashion şi campanii curente.

Scopul broşurii a fost de a informa publicul de ultimele sfaturi despre sănătate, trend-uri fashion şi interviuri cu bloggeri cu privire la noile tendinţe.  Deasemenea, broşura conţine şi campanii cu diferite mecanisme de aducere, reprezentate de vouchere oferite de branduri partenere şi chestionare pentru tombole şi promoţii.

Accesaţi link-ul pentru a vizualiza broşura “Toamnă cu stil”!

Post A Comment