Locul tău Select

Locul tău Select

Website design for Select Grup

În octombrie a fost lansat oficial site-ul Select Grup, un proiect mult așteptat, pentru care s-a lucrat cu multă pasiune și inspirație.

Conceptul care a stat la baza realizării acestui site a fost “Locul tău Select” – concept, design și copy semnate de agenția Aquavita.

S-a dorit ca noul site să fie prietenos cu utilizatorul și să-i permită să navigheze facil, în orice secțiune s-ar afla. Site-ul este compus din 3 rubrici diferte, fiecare cu un layout distinctiv, reprezentând o parte a grupului Select: Hotelul, Restaurantul, Cofetăria împreună cu Patiseria. Design-ul este unul elegant dar modern, culorile folosite sunt calde și prietenoase, dar puse în evidență deosebit prin liniile clasice și simple utilizate.

Pagina de Home pune la dispoziția utilizatorului link-uri rapide către cele mai importante informații de pe site, de la cum să faci rapid rezervarea unei camere, până la cum arată meniul restaurantului Cin Cin sau a Cofetăriei Caprice.

Pagina de Contact oferă rapid opțiuni de contact în funcție de scopul fiecărui utilizator. Astfel, cu doar un click, poți selecta dacă vrei să comanzi prăjituri, dacă vrei să rezervi o cameră, dacă vrei să rezervi o sală pentru un eveniment festiv sau în caz că dorești să discuți direct cu managementul grupului.

Cele 3 secțiuni principale ale site-ului sunt structurate asemănător, pentru o mai bună navigare: cele mai noi campanii, meniuri, informații despre camere și săli, galerii de imagini și povestea specifică fiecăreia.

Select Grup website

 

Post A Comment