REŢETA UNUI PAŞTE SĂNĂTOS!

REŢETA UNUI PAŞTE SĂNĂTOS!

Campanie de Paște

Pallas Mall

Conceptul:

Pala Mall dorea implementarea unei campanii inedite, care să trasmită un mesaj în ton cu dorințele clienților și trendurile interne și internaționale. Având în vedere trendul alimentației sănătoase/vegetariene ce este din ce în ce mai prezent în cadrul publicului din România, am decis crearea unui concept similar.

Am livrat către client conceptul vizual, mecanismele de campanie şi materialele de comunicare, ce promovează o alimentaţie sănătoasă (mai ales de Paște). “Reţeta unui Paște sănătos este mesajul pe care l-am transmis în perioada sărbătorilor pascale, încurajând clienții să ia parte la toate experiențele de healthy lifestyle ce au avut loc la Palas Mall în perioada campaniei.

S-a urmărit:

  • Poziţionarea Palas Mall ca destinaţie de shopping ce susţine un stil de viaţă sănătos;
  • Integrarea evenimentelor şi a centrului de premiere în conceptul de Paşte, pentru a transmite un mesaj unitar de comunicare;
  • Urmărirea acelorași direcţii de comunicare atât în mediul online, cât și în mediul offline.

Soluția:

  • Organizarea diferitor evenimente ce promovează alimentația sănătoasă, precum ateliere de gătit vegetariene, atât pentru aduţi, cât şi pentru copii;
  • Decorarea Centrului Info cu elemente ce transmit ideea unu stil de viață sănătos;
  • Integrarea tuturor premiilor în conceptul campaniei, oferind clienților de la roboți de bucătărie, la accesorii pentru gătit; acestea au fost organizate în 3 categorii: instant, zilnice și premiul cel mare.

Am realizat: concept vizual, mecanisme și materiale de comunicare.

 

Post A Comment