family market

Ne bucurăm când primim brief-uri noi de la clienții ce-și doresc să lucrăm împreună la proiecte ambițioase – de data aceasta, un proiect cu impact local.

about the brand

Compania IULIUS este singurul dezvoltator și operator de proiecte mixed-use de regenerare urbană din România, cu o experiență de peste 20 de ani în real estate și cu o prezență în patru mari orașe din țară – Iași, Timișoara, Cluj-Napoca și Suceava.

scope of work

Pe 14 Iulie 2022, compania IULIUS și-a diversificat portofoliul cu Family Market Miroslava, primul său proiect de retail de proximitate, lansat ca răspuns la nevoile comunităţilor în expansiune din zona metropolitană a Iaşului.

Conceptul și naming-ul proiectului aveau deja o strategie bine pusă la punct – pasul următor fiind dezvoltarea unei identități de brand integrate cu viziunea și valorile companiei IULIUS.

 

visual identity

Primul pas a fost analiza detaliată a publicului (Personas) ce urma să beneficieze de serviciile și produsele oferite de Family Market. Am început apoi să construim pe Naming-ul proiectului și să explorăm zona de typography, transformând litera ”Y” într-un personaj ce exprimă bucurie și un Location Pin ce transmite ideea de proximitate.

În continuare am dezvoltat o întreagă familie de simboluri (la propriu și la figurat) ce pot fi utilizate în strategia de comunicare pentru a susține mesajele principale de brand.

Mulțumim echipei IULIUS pentru oportunitatea de a lucra  împreună la un brand local. Așteptăm cu nerăbdare să vedem implementat pe clădire și logo-ul Family Market Bucium. Ne vedem la lansare.