Travis Rent a car
Best Rental Campaign

Echipa Travis Rent a Car ne-au povestit că la începutul anului 2022 urmează să-și dezvolte flota auto cu o serie de noi modele și doresc să comunice acest update, în special în București.

about the brand

Travis este o agenție de turism înființată în Iași, România, în urmă cu 25 de ani. De atunci au evoluat constant, dezvoltând 3 branduri distincte și oferind soluții personalizate de turism, rent-a-car și corporate events.

scope of work

Analizând campaniile și conturile de social media ale principalilor concurenți am observat că principalul USP (Unique Selling Point) al acestora este prețul scăzut. Din acest motiv am decis să punem accent pe beneficiile Travis Rent a Car și să le prezentăm într-un mod prietenos și relevant pentru public.

campaign concept

Headline-ul de campanie este ”Best rental car for…”, fiind completat și adaptat pentru diverse tipuri de activități și evenimente din perioada respectivă. Modelul auto și motivul/beneficiul sunt personalizate în funcție de headline, obținând astfel o serie de Key Visuals ce ofertă informații și sugestii utile unui public obișnuit să fie informat doar de prețul vehiculului închiriat.

communication strategy

Săptămânal dezvoltăm un nou Key Visual ce este promovat atât pe social media, cât și pe website-ul Travis Rent-a-Car, print și digital ads, asigurând astfel coerență în comunicarea vizuală a brandului.