zeelandia romania

Zeelandia este o companie recunoscută la nivel internațional, specializată în producția și furnizarea de ingrediente și soluții profesionale pentru industria de panificație, patiserie și cofetărie. Cu o experiență vastă de peste 100 de ani, Zeelandia este dedicată dezvoltării și inovării continue, oferind produse de înaltă calitate și servicii personalizate clienților săi. 

Case Study - Zeelandia Romania - Strategie Social Media - Vizualuri Social Media - Agenție Social Media Iasi Romania

scope of work

După ce am discutat în detaliu brief-ul cu echipa de marketing Zeelandia Romania, obiectivul nostru a devenit clar: dezvoltarea unei strategii integrate de comunicare pentru Social Media care să aducă valoare audienței lor, să ofere unitate vizuală categoriilor de produse și secțiunilor de news, și să genereze în același timp rezultate comerciale.

social media strategy & visuals

Am început prin analizarea Zeelandia Brand Guidelines și creionarea unui concept bazat pe culorile de Brand care să ofere atât flexibilitate, cât și utilitate. Au rezultat două seturi de template-uri integrate ca și direcție vizuală: unul pentru postările cu focus pe produse și unul pentru postările legate de companie. Ultima etapă a proiectului a fost co-crearea unui calendar editorial pentru Social Media care să mențină audiența implicată, informată și încântată.

Case Study - Zeelandia Romania - Strategie Social Media - Vizualuri Social Media - Agenție Social Media Iasi Romania

testimonial

Echipa de la Aquavita Solutions ne-a depășit așteptările prin înțelegerea valorilor brandului nostru și a publicului nostru țintă, oferind o soluție personalizată care generează rezultate. Profesionalismul, promptitudinea și abordarea inovatoare a echipei îi fac un partener valoros când vine vorba de navigarea peisajului Social Media în continuă schimbare. Recomand cu încredere Aquavita Solutions oricărui business care dorește să-și îmbunătățească strategia de marketing digital și să creeze ceva remarcabil în online.

Denisia DINICU, Marketing Manager Zeelandia România